Головна РеєстраціяRSS
Вітаю Вас, Гість
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Лютий » 27
    «Лесина доля була незвичайна. Щедро обдарована талантом, наділена ніжним чутливим серцем, сповненим палкої любові до людей, поетеса зазнала і великого горя. Протягом усього життя її переслідувала хронічна невигойна хвороба.
    Але ніщо не могло зламати Лесю Українку. ЇЇ життя – це сонячний промінь, що благовістом нового дня пробивається з темряви і кличе, і вабить до світла.
    Іншої такої жінки – письменниці, борця немає у світі».
( М. Олійник)
    Дружбівською публічно - шкільною бібліотекою проведено літературний ранок: «Леся Українка – світоч української поезії». В бібліотеці оформлено книжково – ілюстративну виставку : «Леся Українка – окраса і гордість української нації». Ведучими ранку були учні 10 класу – Орловська Ірина, Токмина Мар’яна, Юсюк Надія, Бойко Мар’яна, Літвінчук Ганна, Ступак Марія, які розповіли про творчий шлях Л. Українки, декламували поезію: «Ні долі, ні волі у мене нема»; «Надія»; «Хто вам сказав, що я слабка» та ін.
 
 
    Музичний супровід вчителя музики – Ящун Тетяни Миколаївни, а також демонструвалися слайди про життя і творчість поетеси. І я сподіваюся, що краплинка почутого ввілялася до сердець читачів.
Переглядів: 652 | Додав: ya_nazik | Дата: 27.02.2013 | Коментарі (0)