Головна РеєстраціяRSS
Вітаю Вас, Гість
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2017 » Лютий » 26

      Історія України мала багато трагічних періодів. Коли свобода і навіть сам факт існування українського народу опинявся під загрозою. Але завжди в такі періоди найкращі сини і дочки України ставали на захист своєї землі, своєї держави, своїх співвітчизників. .На Майдані пліч-о-пліч стали українці , вірмени, грузини і білоруси. Їх об'єднала українська земля та бажання жити у вільній країні.

     Кожен із Небесної сотні заплатив за свої переконання найвищу ціну - життя. І для нас є святим обов'язком гідно вшановувати Героїв. Щоб ми пам'ятали - хто і за що загинув. Щоб ми їх не зрадили.

       У Дружбівській ЗОШ педагог-організатор провела загальношкільний захід «Герої не вмирають», який розпочався звучанням Гімну Небесної сотні. Вчитель історії Кашуба Л.М. пригадали про трагічні події лютого 2014 року, учні декламували вірші, переглянули відео-презентацію, запалили «Свічу памяті» та вшанували героїв хвилиною мовчання .

        Бібліотекар Соболевська Н.М. оформила  виставку – перегляд «Герої не вмирають, герої серед нас». Директор школи Пашуля Н.Л. закликала всіх учнів бути справжніми патріотами своєї України. На завершення заходу урочисто прозвучав Гімн України.

       Герої не вмирають! Так ми говоримо про тих, хто віддав своє життя за Україну, за гідне буття українців, за кращу долю своїх дітей та онуків, усіх наступних поколінь. І, звичайно, вони вічно житимуть у наших серцях, у нашій пам'яті. Вони - Герої Небесної Сотні

Переглядів: 531 | Додав: ya_nazik | Дата: 26.02.2017 | Коментарі (0)