Головна РеєстраціяRSS
Вітаю Вас, Гість
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2016 » Серпень » 26 » «Моя країна – Україна»
10:47
«Моя країна – Україна»

       Виставку-перегляд:  «Моя країна – Україна»,   приурочену  Дню Незалежності України, у День знань було презентовано провідним бібліотекарем Дружбівської  публічно-шкільної  бібліотеки  Наталією Миколаївною  на першому уроці «Від проголошення Незалежності до нової України».   5 клас, де відбувався захід, був святково прикрашений.   Урок розпочав класний керівник  Соболевський Василь Антонович  розповіддю , про те, що 24 серпня наша держава святкує свій 25-річний ювілей. Коротко пригадав історичне минуле України, розповів про сьогодення.  Діти  декламували вірші про Батьківщину.

      Наталія Миколаївна розповіла про   село як маленьку частинку Батьківщини. Провела перегляд літератури та презентацію збірок  краєзнавчих матеріалів – результат своєї багаторічної праці :  «Історія та легенди села Дружба», «Камені говорять», «Сакральне мистецтво храмів», «Сузір’я видатних людей», «Долі, обпалені війною», «Дорогами Афганістану», «Це нашої історії рядки: Історія бібліотеки», «Дружбівський цегельний завод».

      Головне завдання  уроку, що відбувся: Доля України – в наших з вами руках, а  тому швидше до праці, до великої клопіткої праці, яка починається у школі. 

Переглядів: 785 | Додав: ya_nazik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: