Головна РеєстраціяRSS
Вітаю Вас, Гість
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2016 » Лютий » 20 » Про вшанування подвигу учасників Революції гідності й увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні
23:01
Про вшанування подвигу учасників Революції гідності й увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні

           Історія будь – якого народу містить періоди, дати, які є вирішальними і доленосними в його житті. Ми повинні пам’ятати  і не забувати героїчні сторінки, коли проливали кров патріоти. Адже хто не знає минулого, той не вартий майбутнього.

      В Дружбівській школі в рамках відзначення Дня Героїв небесної сотні та з метою вшанування пам’яті про них  відбулася лінійка-реквієми «Герої не вмирають».

 

     Лінійку розпочала педагог – організатор Ящун Тетяна Миколаївна. Прозвучав  Гімн України. Із вступним словом виступила завуч по виховній роботі Костюк Наталія Іванівна. Хвилиною мовчання вшанували  Героїв Небесної сотні, горіла Свіча пам’яті. Учні: Ящун Дарина, Благовірна Ірина, Благовірна Віка, Проказюк Іларія, Ковалик Мирослава, Присяжнюк Настя, Романюк Настя, Решетило Марта.  декламували вірші, згадали імена Героїв Небесної сотні, та почули про значення Революції гідності для України. 

      Бібліотекар Соболевська Н.М. показала презентацію, про незабутні сторінки історичного минулого України, про Революцію гідності та події на Майдані, де за офіційними даними загинули більше сотні людей.

       Виступаючі закликали дітей пам’ятати героїв Небесної сотні та молитись  за нашу країну, батьків, за захист нашої вітчизни. Українська нація існуватиме доти, доки хоча б один українець буде готовий покласти своє життя в її обороні. На нашій землі добро та зло зійшлися в смертельній сутичці, але ми сподіваємось та віримо, що добро переможе.    

Переглядів: 792 | Додав: ya_nazik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: