Головна РеєстраціяRSS
Вітаю Вас, Гість
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Червень » 17 » «Сяйво великої перемоги»
17:18
«Сяйво великої перемоги»
  
 
  «Сяйво великої перемоги» - під такою назвою проходили заходи з нагоди вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни, вдів у с. Дружба.
    Чим далі віддаляє нас невблаганний час від подій Великої Вітчизняної війни, тим вагомішим постає перед сучасниками безсмертний подвиг покоління, яке розгромило фашизм і розгромило людство від рабства.
    Історія – це людська пам ‘ять, вона нічого не забуває, ні доброго, ні поганого, все в неї на обліку, все передається з покоління в покоління.
    Урочистості розпочалися панахидою по загиблим воїнам яку відслужив отець Анатолій з хором Свято – Успенського храму. Зі святковим вітанням до учасників мітингу звернулися: сільський голова Л. Д. Юсюк, вчитель іноземної мови Л. Д. Бурмай, гол. агроном «Агро – Експрес - Сервіс» Г.О. Войтків, начальник управління праці і соціального захисту населення Ю. В. Вовк. Літературно – музичну композицію підготували учні Дружбівської ЗОШ під керівництвом зауча з виховної роботи Н. І. Костюк. Завершилося свято покладанням квітів до обеліска загиблим воїнам.
    У публічно – шкільній бібліотеці оформлено книжково – ілюстративну виставку: «Пам”ятаємо героїв, збережемо у серцях їх імена»
Переглядів: 825 | Додав: ya_nazik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: